Autor: 021.rs

Novi Sad
10.10.2017.
10:39 > 11:02
Novosadska policija identifikovala je mladića koji je u nedelju, 8. oktobra u diskoteci "The End" ubio Milana Pribakovića (29) iz Novog Sada i trenutno traga za njim.
  • poznanstvo

    12.10.2017 12:53
    kriminalaca
    i "organa gonjenja", sudstva, tuzilastva, dousnika, jataka, usw....KO tu KOME podnosi racun? w.
  • Satelit Boy

    12.10.2017 09:54
    svaka čast
    @Sava
    za rečenicu: "...pre svega nasi zakoni se tumace kako ko hoce jer su ih i pisali krimosi da bi sebe zastitili ..." Niste mogli reći bolju definiciju našeg pravnog sistema. Siguran sam da imate jake argumente za to, a i lično ih imam i sam, na žalost. Pravo i pravda su svaka reč pojam za sebe, a naši organi (policija, tužolaštvo i sud) su sve samo ne ono što bi trebali da budu, u službi običnih građana. Svi služe prvenstveno samo svojim interesima, eliti pa tek onda vlasti. A obični građani su "jazavci" pred sudom. I naravno da će se to reflektovati i u ovakvom klasičnom slučaju uličnih razračuna. Tužno je za sve nas što toga ima sve više, a sva je prilika da će toga biti i još više. A nemoj samo da mi neko kaže da sam ksenofob ili da ne volim "dođoše" - nisu svi ni ovakvi ni onakvi, ali bih voleo da neko uradi statističku analizu po učinjenim delima, pa da vidimo nepristrasne rezultate. No bojim se, a mnogi to i sami znaju ili osećaju, da će oni biti u stilu: "Novi Sad je zaista nekad bio miran i miroljubiv grad, otvoren i gostoljubiv za sve ... a onda se to promenilo."
  • ekspert

    12.10.2017 09:26
    Nista novo u Srbiji. Najobicniji rat izmedju BIA, VBA i MUP za prevlast oko trzista droge.
  • lala

    11.10.2017 21:25
    Rokaće se oni još
    Strašno je primetiti da je broj krvnih delikata u celom Novom Sadu, koji postaju svakodnevni, skoro kao i u ostatku cele Srbije. Ne treba mnogo logike shvatiti da su akteri tih krvavih pirova oni koji su predispoziorani za to tj. ponosne патриЈоте koji su se takodje rokali i tamo odakle su, više nego očigledno, opravdano najureni. Nažalost pitoma Vojvodina je morala da ih primi, za rad šizofrene ideje Velike Srbije. Pored mnogih nacija koje su mirom živele ovde vekovima u Vojvodini ovakav nakrveni ljudi, koji se traktorima preko noći navuko ovde, spreman uvek na svadju i da vas uvredi, nikada nije bilo. E pitoma Vojvodino šta si dočekala. Rokaće se oni još...
  • xyz

    11.10.2017 19:55
    @Maxa

    Možda policija ne uradi dobro uviđaj, možda namerno skrije dokaze, a sud jednostavno mora da ga pusti, ne što je nevin nego nema dokaza. Sistem je kriv a mafija to koristi.
  • Brka

    11.10.2017 10:15
    Jel i tom odbeglom kriminalcu nadimak slina pa mu nadimak pomaze u izbegavanju odlaska na izdrzavanje kazne?
  • djafranko

    10.10.2017 23:54
    bez komentara
    Vidite ovako nije tu niko kriv sto masa nosi utoke i sto se bode puca i tuce takav mentalite u srbiji zbog plate od 200e bolje da prodaje travu i ide u fetish i talja eksere nego da sljaka za 200e kad to ovde ima dnevno,kriv je gradonacelnik i stefanovic koji su jedini pravi kriminalci kao i andrija vucic koji kroz te klince i klinceze resavaju pitanja ulice i gudre po kvartovima,a sto se tice mladica ubijenog ili ubice to su samo marionete i piuni koji su nagudrani 24 sata i u gasu po svojim kvartovima de se jedino klinci narkomani loze na njih i to ih inponuje i eto sta uradi samo prebaci neko ga malo isturirao pocepao lajnu i aj da ga ubijem ko ga jebe pic..ka a sad umire u steku od paranoje sto ce 20 godina da robija i plus ubije i sad ce se sakrivati godinu dana kod nekog i posle toga medije vise nista ne pisu o tome i tako ce se to sve zavrsiti a on bleji u bg sa drugom licnom kartom a njegova slika ;)
  • Veki

    10.10.2017 23:46
    Novosadjani, meni se place....
  • bezbedan za koga

    10.10.2017 22:19
    @neko_iz_mase
    "Samo mi nije jasno kako je to raspisana poternica a on slobodno šeta gradom?"

    Na zalost, meni je sasvim jasno....
  • Sava

    10.10.2017 20:11
    Kada je nesto ovako ocigledno kao ubistvo ili nasilje ili kradja policija to ne moze da sabotira, to mora da ide na visi nivo a to je korumpirano sudstvo. I sto je najgore te sudije I tuzioci ni nemaju kintu vec samo strah da ce ostati bez posla. Tipican pritisak vlasti na ljude. Mozda predsednik suda ima neku kintu sa strane oko privrednih sporova ali oko krivice ima samo pritisak posto je predsednik puteras pa samim tim tera svoje ljude u sudstvu da stave I oni putera na glavu pa ko nece ni ne moze da bude deo klike.

    Naravno ima i nekoliko sudija koji na svoju ruku bukvalno tumace zakon i oslobadjaju teske prestupnike krivice. Kao u fazonu zakon tako nalaze .. pre svega nasi zakoni se tumace kako ko hoce jer su ih i pisali krimosi da bi sebe zastitili a te sudije su teski kreteni. Naravno dok taj isti prestupnik ne naleti na njihovu porodicu ili poznanike onda menjanju plocu.
  • /

    10.10.2017 19:53
    /
    drugi mediji poznaju malo bolje ubijenog
  • hm

    10.10.2017 19:17
    Zasto se ne objavi slika odbeglog? Kako gradjani da ga prepoznaju?
  • Maxa

    10.10.2017 17:30
    Vidim po komentarima da mnogi ne razumeju kako fonkcionise pravni sistem.

    Kada je doticni "od ranije poznat policiji" onda ne treba da krivite policiju, nego SUDSTVO !

    Ako je vec od ranije poznat policiji, to znaci da je policija savesno obavljala svoj posao, da je uhapsila i prosledila taj sljam sudstvu a SUDIJE su onda taj sljam pustile na slobodu da se seta i ponovo ubija ljude i sada OPET policija (koju narod neopravdano pljuje) treba da uzaludno hapsi taj probisvet kojeg ce sud opet osloboditi i pustiti na ulice.
  • Milos

    10.10.2017 16:58
    Istina
    Cekajte,vi koji ga poznajete,zasto niko ne spomene da se nije odvajao od noza,da je ubo Cveleta i druga Saleta u oko,Sale ostadoh invalid.
    Zasto niko ne spomene da je osudjivan i da je ljude palicama tukao?
    Zasto niko ne spomene da nije imao dve devojke u zivotu i dan radnpg staza?!
    Zasto niko ne spomene da je bio nadrogiran poslednje 2 godine od 0-24h?
    Samo realno.
    Nije bio cvecka.
  • Mlence

    10.10.2017 16:36
    Tezak rad
    Kazete nema mesta u zatvorima,ima mesta na gradilistma sirom zemlje. Neka rade od jutra do veceri a ne da idu u zatvor na usavrsavanje i bildovanje a onda evo ih jos gori. Nema cekanja na izdrzavanje kazne,kakve su to povlastice i trgovanja sa kriminalcima,tako je samo stvoren prostor za korupciju.
  • @Milan -Novo naselje

    10.10.2017 16:12
    Kako policija radi konkretne stvari kad eto ovaj pod poternicom a seta se slobodno po gradu, izlazi, ubija???
  • БЛОК

    10.10.2017 15:46
    Кривица
    Сигорно је и онај чачанин Саша Ћубовић крив што је убијен јер се мешао у свађу "момка и девојке". Крив је и рањени Р. С., па шта он тражи у клубу у то време? Па зар није знао да у клубове излазе криминалци и убице?
    Полиција ради свој посао, а правосуђе везаних руку јер су закони лоши, а законе доносе најбољи од нас, они које смо зато и изабрали. Миш за мацу, маца за куцу, куца за унуку, унука за бабу, баба за деду, деда за репу, повуци – потегни, али никако да исчупају репу.
    Но, онај м.... са бананама сигурно мисли да је суд у поморанџи (Hag-NL) бољи. Па па м.... ако немаш за карту, јави се.
  • ?

    10.10.2017 15:45
    nsja
    A po čemu ti vidiš da su obojica trebali da završe u zatvoru? Jeste li zajedno "navijali"?
  • @Bana drzava

    10.10.2017 15:17
    I treba da ideš. Trebao je on, kao što trebaš i ti. Ako ne odeš ti, država nije manje banana, nego više banana. Ako ne odeš ti, to nije bolje, nego gore. Isti ste.
  • Milan -Novo naselje

    10.10.2017 15:01
    tuzioci
    Mnogi ovde koji komentarisu uporno mesaju pojmove i ovlascenja . Policija intervenise , privodi , podnese krivicnu prijavu i dalje preuzima tuzilac !! To sto novinar napise ; " odranije poznat policiji " , nema nista sa policijom . Kada bi bilo drugacije onda bi ovi sto sad kritikuju policiju vristali kako smo policiska drzava ! U celom tom lancu samo policija i advokati rade konkretne stvari . Policija privodi i sklanja sa ulice a advokati oslobadjaju i vracaju na ulicu . Tuzioci su naj slabija karika !!
  • ns ja

    10.10.2017 14:51
    Koliko ja vidim, ovaj događaj je trebalo da se odigra u zatvorskom okruženju! Obojica su bili duše ljudske, divna deca koja ni mrava ne bi (i nisu?) zgazila, i mame ih ovde po komentarima oplakuju!!?? Nisu ih oplakivale kada su kući donosili lepu lovu od noćnog "navijanja" prvo za Zvezdu, a onda za Vojvodinu!? E jbte, pa šta ja ovde čitam!? Poznati policiji odranije nego šta, a ovaj što je pucao i ubio, on ne da je poznat odranije, nego je i osuđen (dakle pravosuđe je sasvim OK) nego nema ko da ga uhvati i strpa u zatvor!? Državo , alo!!??Policijo đe si, jadna ne bila??
  • Keba

    10.10.2017 14:23
    U banani sve po starom.
  • Jakov

    10.10.2017 14:11
    @Beowulf
    Ubio ga je način života koji je živeo, pravosudni sistem je samo pomogao u tome. Što se mene tiče - bilo ih je dvojica, sad je jedan manje.
  • Ja

    10.10.2017 14:09
    Bana drzava
    Evo ja dobi danas da idem 3 dana u zatvor zbog neplacene kazne........
  • Perica

    10.10.2017 13:58
    Sudstvo Srbije
    Poznat policiji, slobodno šeta po diskotekama a nije se pojavio na izdržavanju kazne. Ubija i ranjava ljude po gradu itd
  • MARIJAG

    10.10.2017 13:56
    UZAS
    Cim se slobodno seta, mora da je i on sin nekog "inspektora" iz policije kao i Markuš M. koji nikada nije robijao za ubistvo i druga kriminalna dela...
  • Predragg

    10.10.2017 13:52
    Kako ti nije jasno,neko_iz_mase...to ti je posebna metoda skrivanja po kaficima i splavovima.
    Ako si "navijac",svako toliko stavis fantomku ili bezbol palicom ispravis nekog novinara ,postujes procente onih iz Sluzbe koji su ti doselili licencu i fransizu,,uvek mozes uzivati u muzici do jutarnjih sati. Obavezno istetoviraj sto veci krst,zastavu i ikonu iza sebe i ne trebas brinuti.
  • ovo je

    10.10.2017 12:59
    pitanje
    Ovo je pitanje za policiju "On je inače od ranije poznat policiji po različitim krivičnim delima, zbog čega je već dva puta osuđivan na višegodišnje kazne zatvora" da ne prozivate samo tužilaštvo ii sud.
    Šta policija radi?
    Dva puta osuđen čovek se slobodno šeta.
  • LALA

    10.10.2017 12:58
    @/

    Bravo za komentar .
  • Zivan

    10.10.2017 12:37
    Dosta vise price o navijacima, navijackim grupama i sl.
    Nazovite ovo kako treba i prestanite da se pravite pametni.
    I ubijeni i ubica od ranije poznat policiji?
    Ubijeni imao prijave za ometanje sluzbenog lica i nanosenje teskih telsnih povreda i sad se neko javlja da napise kao je bio dusa od coveka, ni mrava nije zgazio.
    Zao mi je sto je mlad zivot izgubljen ali nije izgublen te noci kada je ubije. Tada je samo zavrsen a izgubljen je davno, onog momenta kada je poceo sa kriminalom i prijavama.
    Da ga je procesuiran i bio na robiji za to sto je uradio mozda ga ovaj ludak sto ka je upucao ne bi pronasao a isto tako da je ubica bio tamo gde treba da bude ne bi imao priliku da ide gradom i trazi nekog koga treba da ubije.
    Zamislite se malo pa pocnite da radite pravi posao.
    Nama su zatvori puni pilicara siledzije , manijaci i ubice su uglavnom na slobodi.
    Pre neki dan krvnicki pretukose coveka u Karlovcima i niko ne sme da kaze ko ga je prebiojer se boje "ekipe".
    Juce neko izboden u Petrovaradinu.
    Hajde bre osvestite se, hapsite i trpajte u bajbok na duze kazne.
  • Beowulf

    10.10.2017 12:32
    Odgovornost...
    Sad neka mi neko kaže da Pribakovića nije ubio naš pravosudni sistem.
  • neko_iz_mase

    10.10.2017 12:09
    da li?
    @ Korisnik
    Osuđen i nije se pojavio na odsluženju zato je raspisana poternica. Samo mi nije jasno kako je to raspisana poternica a on slobodno šeta gradom? Gospoda inspektori izgleda ništa ne rade...
  • /

    10.10.2017 12:09
    /
    ne treba nama smrtna kazna da se uvede, samo tezak fizicki rad...to je takvim krimosima i bilmezima najgora kazna...da radi da place kako mu je tesko. Svima to treba uvestu u zatvorima...lepo ih svakih nedelju dana na vikend odneses da kopaju rupe, rovove za kablove, da ciste lisce, istovaraju, utovaraju i samo da rade rade i rade. Necu ja barabu da placam da lezi u tvorza i kuva planove sa svojom bracom krimosima. Hocu da nemaju vremena od umora da bilo sta rade u zatvori osim da jedu u spavaju. Znaci tezak fizicki rad i ko ih j****
  • liman dva

    10.10.2017 12:01
    Kako je uspeo da do 25 god. zaradi dve visegodisnje kazne ? Pa sad cei treca !
  • Jovan

    10.10.2017 11:55
    Super, sad kad ga uhvate, neka ga osude ponovo na "višegodišnju" kaznu zatvora u trajanju od 2 (i slovima: dve) godine, pa neka ga puste posle jedne godine zbog "dobrog ponašanja". Iovako od ovog mulja od zemlje ne može više ni da se očekuje. Mislim da pošten narod polako treba da počne da se naoružava, jer ni policija, ni tužilaštvo, a ni pravosuđe nas više ne štiti, osim što siromašne globi za kojekakve glupe prestupe, ali se zato višegodišnji povratnici kriminalu šetaju slobodno i ubijaju ljude.
  • Energično

    10.10.2017 11:52
    Za smrtnu
    Ne treba njemu smrtna kazna, već da ga hranimo i lečimo 40 godina.
    Od novca onih koji to podržavaju.
  • грађанин

    10.10.2017 11:41
    Ајмо милицијо слику, име оца и мајке, да видимо ко је дотични.
  • zoki ns

    10.10.2017 11:40
    talog
    Visegodisnje kaze zatvora plus poternica? Ma daaaj, covek bio u kafani ocigledno pod punom ratnom opremom, nesto nemamo utisak da se skrivao. Sem toga, sta ce ta osoba na slobodi?? Zemlja nam vrvi od takvih
  • proka

    10.10.2017 11:29
    iko
    ima li IKO ko je " od ranije poznat organima gonjenja , policiji , sudstvu ..."a da je u zasluženom zatvoru a ne na slobodi !?
  • korisnik

    10.10.2017 11:18
    Pa kad je uspeo sa 25 godina da odlezi te dve visegodisnje kazne??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna